Programma 2019 – 2020

Zaterdag 26 September  2020 Skype-Webinar  Combine/Composietduiding door Peter Saarloos.

De compositie- en combinehoroscoop zijn samengestelde relatiehoroscopen en weerspiegelen de dynamiek in relaties. Het is naast de horoscoop van beide partners in een relatie een derde horoscoop die de relatie weerspiegelt. Als deze twee partners bij elkaar zijn dan gaat de energie gesymboliseerd in de compositie werken. De focus zal tijdens deze lezing liggen op het werken met de composiethoroscoop.

HART-ROOS

In deze lezing geeft Peter eerst een uitleg over de composiet en combine, hoe we de planeten en huizen duiden in deze horoscopen. Deelnemers kunnen eventueel hun eigen composiet inbrengen, neem dus je eigen horoscopen mee of van een relatie die je wilt laten duiden.

Zaterdag 14 November 2020 Skype-Webinar ” Astrologie van de Corona-crisis”, door Oscar Hofman

Over de medisch-astrologische en mundaan-astrologische aspecten van de Corona-crisis, centraal staat het ritme van de Grote Conjuncties. Wat betekent deze crisis? Hoe lang zal het duren? Wat kun je er medisch-astrologisch gezien over zeggen?

Zaterdag 9 Januari 2021 Skype -Webinar  “Uurhoekastrologie”  , door Willem Simmers

Astrologen5

Met behulp van uurhoekastrologie kunnen zeer uiteenlopende vragen helder en concreet beantwoord worden.  Deze tak van de  astrologie is echter uitermate subtiel en kent zo zijn eigen regels die tot uitstekende, altijd controleerbare resultaten leiden.

Aanvang 13:30, via de Skype-groep BAG WORKSHOPS