Programma 2019 – 2020

Zaterdag 12 Mei 2018 Workshop  Werken met solaar en lunaar door George van Zanten.

Solaren en lunaren kunnen voor meer gebruikt worden dan puur voor het bepalen  van de tijdstip van een gebeurtenis. Door solaren “uit te wisselen” tussen horoscopen en lunaren af te leiden , kan een intrigerend web van verbindingen zichtbaar worden gemaakt tussen individuen. Het laat onder meer zien dat veel meer voorbepaald is dan we over het algemeen aan nemen, vooral ook op het gebied van liefde  en relaties.

Aanvang 14:00, in Ons Trefpunt, St Jozefstraat 1, Rosmalen (Maliskamp).

LIEFDESPAAR

 Zaterdag 8 September 2018  Workshop Enneagram door Ria Kastelijns-Potma

In deze workshop zullen de basistechnieken van het enneagram worden uitgelegd en zul  je ook je eigen enneagram-type leren kennen.  Op basis van dat type kun je veel zeggen over je drijfveren, krachtige kanten en valkuilen wat leidt tot een beter begrip van jezelf en van anderen.

ENNEAGRAM

 

Aanvang: 14:00 in Ons Trefpunt, St Jozefsstraat 1, Rosmalen (Maliskamp).

Zaterdag 10 November 2018 Workshop De  Astrologische Levensklok door Wilma ter Mull

Aanvang 14:00 in Ons Trefpunt, St Jozefstraat 1, Rosmalen (Maliskamp).

 

Astronomische-klok-praag

 

Zaterdag  12 Januari  2019 Workshop astrologische familieverbanden  door Oscar Hofman.

In de horoscoop is helder af te lezen hoe het was in het gezin waar iemand in op is gegroeid.  Ook kun je de relaties met de vader, de moeder en de zussen en  broers er in vinden.  Daarbij gaat het zowel om de huisheren als om de algemene significatoren, die wel op speciale manier geduid moeten worden geduid.  In deze workshop zullen we ook kijken naar  overeenkomsten en verschillen tussen de horoscopen van de leden van diverse beroemde families.

Aaanvang 14:00 in Ons Trefpunt, St Jozefstraat 1, Rosmalen (Maliskamp).

ROTHSCHILD 1

 Zaterdag 9 Maart 2019 Workshop  Vedische Grondbegrippen en astrologie door Jan-Willem van Doorn

Heel wat begrippen uit de vedische filosofie en wetenschappen zijn in de Westerse astrologie terecht gekomen, bijvoorbeeld karma en wedergeboorte. Maar deze begrippen worden vaak niet gebruikt in hun oorspronkelijke betekenis en ook buiten de context van de vedische traditie. In deze workshop zal aan de orde komen wat de oorspronkelijke betekenis van deze zo populaire begrippen  nu eigenlijk is hoe ze in de authentieke context worden  gehanteerd.

Aanvang 14:00 in Ons Trefpunt, Sint-Jozefstraat 1 Rosmalen (Maliskamp).

Zaterdag 11 mei 2019   Workshop “Horoscopen van tweelingen” door Fokkelien von Meyenfeldt

Het vergelijken van horoscopen van tweelingen blijft astrologisch gezien fascinerend, omdat het heel duidelijk laat zien welke factoren essentieel zijn in een horoscoop. De spreker doet al jaren intensief onderzoek op dit gebied en zal in deze workshop nieuwe resultaten presenteren.

.KASCYNSKI BROERS

Aanvang 14:00 in Ons Trefpunt, Sint-Jozefstraat 1, Rosmalen (Maliskamp).